Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Όλη η συνέντευξη της Άννας Βίσση στην εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ (VIDEO)


Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη της Άννας Βίσση στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή "Τετ-α-τετ" του ΡΙΚ1






















Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για την μουσική της πορεία με τον Νίκο Καρβέλα και για τα τραγούδια που δεν ήθελε αρχικά να ερμηνεύσει.

Αναφέρθηκε στους άντρες της ζωής της και συγκεκριμένα στον Καρβέλα , τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Νταλάρα.

Δήλωσε πως συμπαθεί τον Σαμαρά και εύχεται να τα καταφέρει ενώ θα ήθελε πολύ να τον δει στην πρεμιέρα που θα κάνει με τους "Δαίμονες".

Για τον Νίκο είπε πως γνώρισε την Αννούλα και ήταν μια σχέση ζωής που δύσκολα θα ξαναβρει στην ζωή της...
Για τον Γιώργο Νταλάρα δήλωσε πως τον αντιπαθεί καθώς τον έχει γνωρίσει.

Μίλησε για την αγάπη και υποστήριξε πως δεν έχει αγαπηθεί όπως θα ήθελε.Δηλώνει πως αν νιώσει την ανάγκη από έναν σύντροφο, το σύμπαν θα της τον στείλει, ενώ παραδέχεται πως έχει συμβιβαστεί στο παρελθόν και δεν θα ήθελε να το ξανακάνει.

Υποστήριξε πως αν καταφέρναμε να είμαστε όλοι bisexual θα ήμασταν πιο ευτυχισμένοι.Η ίδια είναι straight , αλλά δηλώνει πως είναι τιμή της που την έχουν ερωτευτεί γυναίκες.

Μίλησε για την σχέση της με την κόρη της Σοφία και υποστήριξε πως υπάρχουν πράγματα που η ίδια δεν πρέπει να της τα πει.Της έχει ζητήσει συγνώμη και γενικά της αρέσει να απολογείται καθώς το θεωρεί μεγάλη ψυχοθεραπεία.

Θα ήθελε να έχει κάνει δεύτερο παιδί, αλλά δεν μετανιώνει και ελπίζει να γίνει γιαγιά από την κόρη της.

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και μάλιστα τραγουδάει "ποτέ μην λες ποτέ" και θα της άρεσε πολύ να το κάνει με κάποιες βέβαια προϋποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου