Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν καρτούν που μοιάζουν εκπληκτικά με κάποιους διάσημους Κύπριους ηθοποιούς ; (ΦΩΤΟ)



Δείτε Κύπριους ηθοποιούς, που μοιάζουν με κάποια από τα αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια. 

























Ένας λόγος που αγαπάμε τους υπέροχους ήρωες του Disney είναι επειδή είναι πολύ ζωντανοί. Μιλάνε παραστατικά, κάνουν έντονες γκριμάτσες, παίζουν διαρκώς με το πρόσωπο τους.

Ένας λόγος που αγαπάμε τους καλούς κύπριους ηθοποιούς είναι η εκφραστικότητα τους και η ικανότητα τους να μας κάνουν να γελάμε ή να συγκινούμαστε. Και υπάρχουν κάποιες διασημότητες που έχουν απίστευτες ομοιότητες με τους αξιολάτρευτους χαρακτήρες –καρτούν της μεγάλης οθόνης.

Πολλές φορές άλλωστε έχουν εμπνεύσει τους δημιουργούς των σκίτσων με αποτέλεσμα να κατασκευάζουν πριγκίπισσες, μάγισσες και άλλους ήρωες με πρότυπο κάποιο υπαρκτό, διάσημο πρόσωπο.

Η Χριστιάνα Θεοδώρου μας θυμίζει την Τσέσικα Ράπιτ ενώ η Δανάη Χρίστου μοιάζει εκπληκτικά στην Μπέτυ Μπούπ. Αντίστοιχα, η Φανή Σωκράτους θα μπορούσε να είναι η όμορφη στρουμφήτα , η Μέλπω Κολόμβου την αγαπημένη του Ποπάη την Όλιβ. Όπως και ο Ιάκωβος Χατζηβασίλη τον ίδιο τον Πόπαι.Ο Κώστας Δημητρίου τον δρακουμέλ και τέλος η Βαλεντίνα Σοφοκλέους από το γνωστό καρτούν της Ντίσνεϋ «κοιμωμένη καλλονή» Μαλεφίσεντ.

 Η ταύτιση είναι εντυπωσιακή όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες!
 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου