Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

5 διάσημοι σταρ που δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο!

Μπορούν να κερδίζουν χρυσά αγαλματίδια και να αμείβονται με εκατομμύρια δολάρια για κάθε τους ταινία, δεν μπόρεσαν όμως να τελειώσουν το σχολείο!

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται η λίστα με τους… «αμόρφωτους» ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο είναι μακρά!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε πέντε τρανταχτές περιπτώσεις.

Johnny Depp:
Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 του, όταν αποφάσισε να γίνει ροκ σταρ. Λογικό για έναν 15χρονο…. Το παράλογο είναι ότι όταν αποφάσισε να επιστρέψει, δυο εβδομάδες μετά, ο γυμνασιάρχης του είπε ότι είναι καλύτερα να κυνηγήσει το όνειρο του!


Ηilary Swank:
Πήρε το τροχόσπιτο που έμενε με την μητέρα της και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός, αφήνοντας το σχολείο πίσω. «Δεν είμαι περήφανη που δεν πήρα το απολυτήριό μου. Είναι ντροπή μου. Δική μου και της χώρα που γενικά έχει τεράστιο πρόβλημα στο θέμα της παιδείας», δήλωσε σχετικά με αυτή της την απόφαση η ηθοποιός. Ωστόσο, αυτό δε την εμπόδισε να κερδίσει 2 βραβεία Όσκαρ!


Drew Barrymore:
Είχε ιδιωτικό δάσκαλο από τα τέσσερα της, όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει απολυτήριο. Λογικό, αφού από τα εννιά της μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης…


Al Pacino):
Παιδί χωρισμένων γονιών, ονειρευόταν μικρός να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, αν και το παρατσούκλι του ήταν «Ο Ηθοποιός». Έχοντας πατώσει πανηγυρικά σε όλα τα μαθήματα πέρα από την έκθεση, αποφάσισε στα 16 του να τα παρατήσει. Η μάνα του διαφώνησε με την απόφαση αυτή και τον πέταξε έξω από το σπίτι.

Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey):

Πέρασε την εφηβεία του του στο Τορόντο δουλεύοντας ταυτόχρονα σε τρεις δουλειές του ποδαριού, προκειμένου να συντηρήσει ολομόναχος την πάμπτωχη οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου