Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τα Πλεονεκτήματα μιας Μεγάλης Μύτης


Επειδή πολύ θέμα έγινε στο προηγούμενο άρθρο για την ρωμαϊκή μου μυτούλα, αποφάσισα να γράψω μια μικρή λίστα με τα προτερήματα του να την έχει κάποιος μεγάλη (την μύτη). Με αυτόν τον τρόπο θέλω να βοηθήσω ανθρώπους που κακώς αντιμετωπίζουν σαν πρόβλημα αυτό το θεσπέσιο και πολυλειτουργικό δώρο που τους χάρισε ο Θεός.


Αν αποφασίσεις να γίνεις αθλητής του στίβου, τότε θα έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο φώτο φίνις... Να μην μιλήσουμε και για την αεροδυναμική!

Να ξέρεις ότι είσαι από τους λίγους άντρες που μπορούν να ικανοποιήσουν δύο γυναίκες ταυτόχρονα!

H κύρια λειτουργία της μύτης είναι να φιλτράρει τον αέρα που εισπνέουμε, οπότε μεγαλύτερη μύτη σίγουρα κάνει καλύτερη δουλειά εναντίον μικροβίων και αλλεργιών!

Το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα κάνει πολλούς να σε περνάνε για διάσημο, όπως π.χ. με την Sarah Jessica Parker ή τον Zlatan Ibrahimovic...


Μπορείς με ένα απλό πανί να στήσεις ολόκληρο αντίσκηνο χωρίς κοντάρι, απλά ξαπλώνοντας ανάσκελα!  

Μπορείς να βάζεις το παιδί από κάτω της για να μη βρέχεται και να το προστατεύσεις από δυνατούς πλάγιους ανέμους και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα...

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις μάσκα για τις απόκριες... Φοράς γυαλιά αφήνεις μουστάκι και όλοι νομίζουν ότι αγόρασες την κλασική μάσκα!

Η μύτη σου προετοιμάζει το έδαφος πριν την εντυπωσιακή σου είσοδο σου σε ένα χώρο (πάρτι, δεξίωση κλπ)!

Δεν δε σου ζητήσει κανείς να παίξεις τον κακό Voldemort σε θεατρική εκτέλεση του Harry Potter! Δυστυχώς όμως για τον Πινόκιο ή τον Cyrano De Bergerac είσαι η πρώτη επιλογή!


Έχεις έξτρα χώρο για piercing αλλά και για να κολλάει αυτοκόλλητα το ανιψάκι σου!

Έχεις ένα επιπλέον εξάρτημα όταν προσφέρεις oral pleausure στις γυναίκες!

Κάθε πρωί μπορείς να μυρίσεις το άρωμα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ... από την Βραζιλία!

Με τέτοια μύτη στην πατρίδα των εσκιμώων θα ήσουν μεγάλος εραστής, μην σου πω ακόμα και Porn Star!


Μπορείς να σταματήσεις με αυτήν την πόρτα του ασανσέρ, όταν για παράδειγμα κουβαλάς πολλά πράγματα με τα χέρια σου!

Μπορείς να πιάσεις δουλειά σε διαφημίσεις Πλαστικών Χειρούργων στην "Πριν" την επέμβαση φάση...

Η μύτη σου χρησιμεύει σαν προφυλακτήρας όταν συναντάς ανεπάντεχα εμπόδια (πχ. γυάλινη πόρτα πρόσφατα καθαρισμένη με Ajax) και προστατεύει την υπόλοιπη μούρη σου από ολική ανακατασκευή!
 
Ξέρεις τι λένε για τους άντρες με την μεγάλη μύτη! Και αυτό να μην ισχύει στην περίπτωση σου (πράγμα σπάνιο), ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών το πιστεύει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου