Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πρώτες δηλώσεις Κυπρίων επωνύμων για τα μέτρα της ΤΡΟΙΚΑΣ! Τι λένε σε πολίτες και Αναστασιάδη…


Έντονες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία από το Eurogroup! Πιο κάτω παραθέτουμε τις πρώτες τοποθετήσεις Κυπρίων επωνύμων όπως έχουν καταγραφεί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Πολλά από τα σχόλια σημαδεύονται με φωτογραφίες όπως αυτήν την οποία παραθέτουμε!
Marina Philippidou-Theocharous (Πρώην παρουσιάστρια – Δημοσιογράφος)
Ο Αττίλας επέστρεψε, απλά οι σειρήνες δεν ήχησαν… Πόνος, τρόμος και απώλειες ενόψει… Δυστυχώς, εμείς δεν πεθάναμε νωρίς!
Ntina Kleanthous (Δημοσιογράφος MEGA)
Φάτε σκατά κερνάει το κράτος !!!!!
Κούλλης ΝικολάουΝεο (Ηθοποιός)
Μεγάλη ακομματιστη συγκέντρωση διαμαρτιριας αποψε στης επτά έξω απο προεδρικο ολοι η Κύπρος παρόν σύνθημα φτωχοί μα οχι δουλοι !!!!!
Klairi Nicolaou (Ηθοποιός)
Μπράβο στο Νικαρο σας!!!! Και μπράβο σε όσους τον ψηφίσετε και γίνατε συνένοχοι στο έγκλημα!!! Συγχαρητήρια!!!
Katerina Konstantinou (Δημοσιογράφος ΣΙΓΜΑ)
Καλά να μας κάνουν.. και η ιστορία επαναλαμβάνεται.. Πόσες φορές μπορεί να πουληθεί ένας τόπος;;;;;
Elena Liasidou Mylona C (Ηθοποιός)
Εψηφίσαμε σε τζιαι έκαμες τα σιεσιέ! Μπράβο!!!
Constantinos Odysseos (Διευθυντής ΑΝΤ1)
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ αν η βουλή απορρίψει το Μνημόνιο και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Να γίνουν νέες εκλογές, όπως ζήτησε σήμερα και ο κ. Λιλλήκας. Αλλά θέλω να πω κάτι. Αν ο επόμενος δεν καταφέρει κάτι καλύτερο και οδηγήσει τον τόπο σε χειρότερες περιπέτειες, θα πρέπει να πληρώσει κάποιο τίμημα. Ας πούμε να πάει φυλακή. Διότι αυτός ο τόπος διαλύθηκε από την ανευθυνότητα των πολιτικάντηδων του και τον πολιτικό αναλφαβητισμό του λαού του, που σπανίως αντιλαμβάνεται έγκαιρα τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιος του λέει την πικρή αλήθεια και ποιος τον περιπαίζει.
Maria Vashiotou (Επιχειρηματίας)
Epivoli 6.7% mexri €100,000 kai 9.9% peran ton €100,000 , afkisi tou eterikou forou k.a. merika apo ta metra . Kai to apotelesma olon afton n xasi i Kipros tin emporiki kai epixirimatiki tis drastiriotita.
Marcos Komodromos (Ραδιοφωνικός Παραγωγός)
Η Κύπρος σήμερα: Άλλοι τα έφαγαν, άλλοι πληρώνουν – Άλλοι είχαν εκτός συζήτησης το κούρεμα καταθέσεων και υπόσχονταν ότι ΔΕΝ πρόκειτο να υπογραφθεί αυτό το “σενάριο” – Τα δύσκολα για την Κύπρο τώρα ξεκινούν – πως θα μας εμπιστευτούν οι ξένοι να επενδύσουν στη χώρα μας? Πάει και αυτό. Και είμαστε και η πρώτη χώρα που το εφαρμόζουν το κούρεμα καταθέσεων, το πιο απόμακρο σενάριο έγινε τώρα πικρή πραγματικότητα. Όπως είπε και ο Αίσωπος, “Πολλοί μεγάλα επαγγέλλονται, μηδέ μικρά ποιήσαι δυνάμενοι”.
Ειρήνη Χαραλαμπίδου (Βουλευτής – Πρώην παρουσιάστρια)
ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ
Η συμφωνία την οποία εχει αποδεχθεί ο Πρόεδρος ισοδυναμει με εγκλημα κατα του τοπου και κατα του καθε πολιτη ξεχωριστά. Αποτελεί παραβίαση του αρθου 17 της οικουμενικής διακήρυξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου