Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το DNA «μίλησε» - Συνέλαβαν τη θεία του μικρού Σταύρου!


-Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Σταύρου
- Θετικά βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA
-Ύποπτο για την απαγωγή είναι πρόσωπο, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 18μηνου αγοριού
-Συνελήφθη η 35χρονη θεία του μικρού αγοριού

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι σε σχέση με την απαγωγή του μικρού Σταύρου, που απήχθη την περασμένη Παρασκευή από την κατοικία της γιαγιάς του στον Ύψωνα. Το DNA μίλησε και οι υποψίες για εμπλοκή συγγενικού προσώπου στην απαγωγή του μικρού Σταύρου, επιβεβαιώνονται.

Οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους εδώ και λίγες ώρες τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από το γενετικό υλικό, που άφησε η ύποπτη στο σώμα και στα ρούχα του μικρού Σταύρου και τα οποία είναι θετικά ως προς στις υποψίες που είχαν για τη 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά , αφού εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της.

Η αστυνομία πλέον έχει στα χέρια της, στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Όπως είναι γνωστό το 18μηνο αγόρι απήχθη από την οικία της γιαγιάς του, ενώ βρισκόταν στην βεράντα ,το πρωινό της Παρασκευής και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μόνο και εγκαταλειμμένο στο κοιμητήριο του Ύψωνα, φέροντας σε όλο του το σώμα μώλωπες και κακώσεις. Για την υπόθεση , τότε, είχε συλληφθεί η ύποπτη, και ανακρινόμενη αρνήθηκε κάθε ανάμειξή της στην συγκλονιστική υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη αφού εναντίον της δεν προέκυψε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Τη θεια του μικρού Σταύρου, γυναίκα του αδελφού του πατέρα του βρέφους, συνέλαβαν πριν από λίγα λεπτά άντρες του ΤΑΕ Λεμεσού στο σπίτι της στον Ύψωνα

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού,



ΠΗΓΗ:http://www.newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου