Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Άννα Παναγιωταρέα: “Είναι Κύπριοι όχι Έλληνες”! Η ανάρτηση της στο Facebook που προκάλεσε αντιδράσεις!


Μέσα από το  Facebook της  η κατά καιρούς πολυθεσίτισσα δημοσιογράφος και καθηγήτρια πανεπιστημίου Άννα Παναγιωταρέα, κοινοποιεί της απόψεις της περί πολιτικής και όχι μόνο.
Μέσα από το  Facebook άλλωστε μας ενημέρωσε πως δεν είχε λεφτά να πληρώσει τους λογαριασμούς της.
Πριν λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό για την Κύπρο που προκάλεσε αρκετούς!

Δείτε την ανάρτηση της στο Facebook που προκάλεσε αντιδράσεις από ορισμένη μερίδα ατόμων

"Τον δέρνει η γυναίκα του τρεις φορές την ημέρα" είπε ο Αγάθωνας για την γυναίκα του Πασχάλη.

Τον δέρνει η γυναίκα του τρεις φορές την ημέρα είπε ο Αγάθωνας για την γυναίκα του Πασχάλη.
Νέο ρεμπέτικο χτύπημα με αιχμή......
"Η συμμετοχή είναι λίγο πρόχειρα στημένη, λίγο ανάλαφρη. Έχουν ένα κέφι όλα τα παιδιά και ο Αγάθωνας που συμμετέχει για το κέφι του, για την πλάκα του. Το έχουν πάρει όλοι στην πλάκα...", δήλωσε ο Πασχάλης και η απάντηση του ρεμπέτη ήταν σκληρή...

"Τον δέρνει η γυναίκα του τρεις φορές την ημέρα, μπορεί και τέσσερις...", είπε ο Αγάθωνας.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για όσα έχουν γραφτεί για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για όσα έχουν γραφτεί για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα.
Η Ελεονώρα δεν άντεξε με όσα διάβασε το τελευταίο 48ωρο και μίλησε μέσα απο την εκπομπή της με σκληρά λόγια. ...
" Δνε είναι σωστό να διαβάζουμε τόσο βαρύγδουπους τίτλους όπως Κλινικά νεκρός ή οτι οι γονείς του μιλάνε με τον διευθυντή του νοσοκομείου για δωρεα οργάνων
. Πραγματικά σοκαρίστηκα και αναστατώθηκα" είπε χαρακτηριστικά προς τους συνεργάτες της η Ελεονώρα κάνοντας μια έκκληση να σταματήσει η τρομολαγνία απο τα social media. Δε θα διαφωνήσω με την Ελεονώρα αλλά όταν οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές και απο το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον ,  οφείλεις να ενημερώσεις με την καλή άλλες φορές και με την κακή προέκταση των πραγμάτων το κοινό . Το ίδιο γίνεται και στην τηλεόραση τις πιο πολλές φορές.  Σωστή και χωρίς να μασάει τα λόγια της πάντα η παρουσιάστρια της Μεσημεριανής Μελέτης και γι αυτό την παραδέχομαι.

Η απάντηση που περιμέναμε!! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για την σκηνοθετημένη σχέση του με την Zέτα!

Η απάντηση που περιμέναμε!! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για την σκηνοθετημένη σχέση του με την Zέτα!
Ο Μιχάλης Χαζηγιάννης σε συνέντευξή του απάντησε σε όλους όσοι διαρρέουν ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι σκηνοθετημένη.
...
Ο τραγουδιστής είναι στο στόχαστρο πολλών και γράφονται πολλά για τη σχέση του με τη Ζέτα, όπως ότι διατηρεί σκηνοθετημένη σχέση!

Ο ίδιος απαντά στο «TV Έθνος»: «Όλα αυτά είναι αισχρά ψέματα, χυδαιότητες και κινούμαστε νομικά πλέον. Το θεωρώ σκανδαλώδες όλο αυτό. Άλλο να γράφεις ότι δεν σου αρέσει, ας πούμε, η όποια δουλειά μου ή δουλειά μας και άλλο είναι να τολμάς να μας διαβάλλεις έτσι με τον οποιονδήποτε τρόπο».

Όσο δε για το κυνηγητό των παπαράτσι και την κακαντρέχεια τονίζει: «Πάρα πολύ με χαλάει- δεν μπορεί να μην σε ενοχλεί να σε κυνηγούν έτσι ανελέητα και να σε διαβάλλουν κάθε τόσο. Αλλά προσπαθούμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας και να το αφήνουμε έξω από το σπίτι μας. Όσο γίνεται βέβαια»!

Δήμητρα Λιάνη: Οι ιστορικές γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν πάταγο τη δεκαετία του '90

Δήμητρα Λιάνη: Οι ιστορικές γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν πάταγο τη δεκαετία του 90
Σάλος είχε δημιουργηθεί πριν 18 χρόνια όταν είχαν βγει στην δημοσιοτητα φωτογραφίες σέξι της Δήμητρας ΛΙάνη-Παπανδέου με έναν και μοναδικό σκοπό. Να την εξοντώσουν απο το πλάι του Ανδρέα Παπανδρέου. ...
Στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, αυτές οι φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη, τελευταίας συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσαν πάταγο όταν κυκλοφόρησαν από την Αυριανή -και χέρι με χέρι στα δημοσιογραφικά στέκια- (δεν υπήρχε ίντερνετ τότε) και συντάραξαν το πολιτικό σκηνικό και σόκαραν. Δείχνουν μια νεαρή να απολαμβάνει την παραλία...


Πηγή: himaira.blogspot.com
Πηγή: himaira.blogspot.com

Πηγή: himaira.blogspot.com

Πηγή: himaira.blogspot.com
Πηγή: himaira.blogspot.com
























Σε 39 χώρες Στο #1 των iTunes σκαρφαλώνει η Dido!



Στο #1 των iTunes σκαρφαλώνει η Dido!
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 39 χώρες παρακαλώ τοποθέτησαν στο #1 την Dido με το νέο της album "Girl Who Got Away", συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάστηκε ξανά με τον αδερφό της Rollo Armstrong– ο οποίος έκανε παραγωγή στο μεγαλύτερο μέρος του album- όπως επίσης και με τους Brian Eno, Jeff Bhasker, Rick Nowels και Greg Kurstin για να δημιουργήσει 11 καταπληκτικά, electro pop τραγούδια για το album της, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα από την RCA.

Το πρώτο single “No Freedom” έδωσε μια πρώτη γεύση για το album της Dido και ύστερα ξεκίνησαν όλες οι διθυραμβικές κριτικές από μεγάλες έντυπες εφημερίδες και ραδιόφωνα.

Λέτε να πιάσει και πάλι ρεκόρ πωλήσεων; Για να δούμε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η γιαγιά στην Πάφο περίμενε το κούρεμα!


 
Ένα απίστευτο περιστατικό, ενδεικτικό όμως του γεγονότος πως κάποιοι στο εξωτερικό ήξεραν πολύ καλά για το κούρεμα συνέβη σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εδώ και ένα μήνα μία συνταξιούχος Ρωσοπόντια, πήγαινε κάθε Παρασκευή στο υποκατάστημα της Ελληνικής και έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της και τα κατέθετε ξανά την Δευτέρα.
 
Μάλιστα πριν δύο βδομάδες, το προσωπικό του υποκαταστήματος δεν άντεξε και την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό. Η απάντηση της τότε, προκάλεσε σε όλους γέλιο που άγγιζε τα όρια και της κοροϊδίας:
 
« Η γιος μου είναι οικονομολόγος στη Ρωσία και μου είπε πως αν γίνει κάτι με τις τράπεζες θα γίνει Σαββατοκύριακο. Έτσι είπεν μου κάθε Παρασκευή να παίρνω τα χρήματα μου σπίτι»,  τους είπε χαρακτηριστικά. 
 
Περιττό να αναφερθεί ότι και την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά ακολουθώντας τις συμβουλές του γιου της «γλίτωσε» το κούρεμα.
 
Το μέγα θέμα βεβαίως δεν είναι οι δέκα χιλιάδες της γιαγιάς στην Πάφο.
 
Αλλά εάν ένας απλός οικονομολόγος στην Ρωσία ήξερε και έδωσε τέτοια συμβουλή στην μάνα του στην Πάφο, πώς οι δικοί μας ειδικοί και  εμπειρογνώμονες διαβεβαίωναν περί του αντιθέτου;

Α. Βίσση στον Παπαδάκη: "Ενοχλούνται κάποιοι που υπάρχω ακόμη στον χώρο!"

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης απολαύσαμε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη με τίτλο “Sold Out” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσους δείχνουν ενοχλημένοι που καταφέρνει να υπάρχει ακόμη στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής. 


“Το να ασχολείσαι με ένα είδος τέχνης δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Αν με έχουν θεοποιήσει όπως λες, το θέμα είναι να μην το πιστέψω, αυτή είναι η απάντηση. Δεν πρέπει να το πιστέψεις. Αν είναι δυνατόν τώρα να πιστέψεις ότι είσαι θεός. Απλά είναι ωραίο που κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται έτσι ώστε να σου πουν κάτι τέτοιο” αναφέρει η κορυφαία ερμηνεύτρια και επισημαίνει: “Ενοχλούνται κάποιοι που υπάρχω ακόμα στο χώρο. Φέτος κλείνω 40 χρόνια στη μουσική. Όχι 10, όχι 20, όχι 30, 40! Είναι πολλά!“. 


Σε αντίθεση με πολλές άλλες τραγουδίστριες, οι οποίες, ενώ μεσουρανούσαν στις αθηναϊκές πίστες και στη δισκογραφία τις δεκαετίες του ’80, του ’90 και του 2000, σήμερα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί [ονόματα δε λέμε, όλοι τις ξέρουμε λίγο-πολύ!], η Άννα Βίσση καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κάνοντας την υπέρβαση με τους “Δαίμονες” και χτυπώντας τα charts, τα ραδιόφωνα και το youtube με τα τραγούδια της.

Eurovision 2013: ανακοινώθηκαν όλες οι συμμετοχές! – ποιες οι θέσεις στα στοιχήματα για ημιτελικούς και τελικό;

Με το Αζερμπαϊτζάν και τη Σουηδία να επιλέγουν τελευταίες τα τραγούδια που θα τους εκπροσωπήσουν, έκλεισε η διαδικασία των εθνικών τελικών για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision. Και οι 39 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό τη χρονιά αυτή έχουν πλέον επιλέξει και παρουσιάσει τα ισάριθμα κομμάτια που θα σταλούν στο Μάλμε της Σουηδίας για τις 14, 16 και 18 Μαΐου. 


Μέσα από το TVNea είχατε τη δυνατότητα να ακούσετε τις περισσότερες από τις 39 συμμετοχές και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη για το τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα στοιχήματα, όμως, το παιχνίδι αρχίζει πλέον να αποκτά ενδιαφέρον, καθώς εφόσον έχουν ανακοινωθεί όλα τα διαγωνιζόμενα κομμάτια, η εικόνα των αποτελεσμάτων θα γίνεται ολοένα και πιο σαφής. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή; Ποιες χώρες φιγουράρουν στην πρώτη 10άδα και ποιες φαίνονται ως τα απόλυτα outsiders; Περνάει η Ελλάδα στον τελικό, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία;


Ξεκινώντας, λοιπόν, από τον Α’ Ημιτελικό (14 Μαΐου) στον οποίο συναντάμε 16 χώρες (μία εκ των οποίων είναι και η Κύπρος), οι 10 συμμετοχές που φαίνονται να προκρίνονται στο μεγάλο τελικό είναι:


Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Ρωσία
2. Δανία
3. Ουκρανία
4. Λευκορωσία
5. Ολλανδία
6. Σερβία
7. Ιρλανδία
8. Μολδαβία
9. Αυστρία
10. Σλοβενία


ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ δίνονται οι:
11. Κροατία
12. Λιθουανία
13. Κύπρος
14. Μαυροβούνιο
15. Βέλγιο
16. Εσθονία


Άσχημα τα τελευταία νέα για τη Δέσποινα Ολυμπίου, καθώς η Κύπρος φιγουράρει στη 13η θέση του Α’ Ημιτελικού και ως εκ τούτου δεν προκρίνεται στο Μεγάλο Τελικό. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η Κύπρος δεν έχει καμία χώρα-σύμμαχο στον Α’ Ημιτελικό για να την ψηφίσει, όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία ή η Μάλτα. 




Στον Β’ Ημιτελικό (16 Μαΐου), όπου διαγωνιζόμαστε, οι 10 χώρες που θα πάρουν – σύμφωνα πάντοτε με τα σημερινά δεδομένα των γραφείων στοιχημάτων – τα ισάριθμα εισιτήρια για τον Τελικό είναι:


Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Νορβηγία
2. Αζερμπαϊτζάν
3. Γεωργία
4. Αλβανία
5. Ελλάδα
6. Σκόπια
7. Αρμενία
8. Ελβετία
9. Ισραήλ
10. Φινλανδία


ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ δίνονται οι:
11. Μάλτα
12. Σαν Μαρίνο
13. Βουλγαρία
14. Ρουμανία
15. Λετονία
16. Ισλανδία
17. Ουγγαρία




Και φτάνοντας στο Μεγάλο Τελικό, η πρώτη δεκάδα των φαβορί είναι:
1. Δανία
2. Νορβηγία
3. Ολλανδία
4. Σουηδία
5. Ρωσία
6. Ουκρανία
7. Γερμανία
8. Ιταλία
9. Λευκορωσία
10. Αζερμπαϊτζάν


Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση, ενώ ως “απόλυτα outsiders” χαρακτηρίζονται οι: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Λετονία και το Βέλγιο.

Αναστρέψιμα τα γηρατειά σύμφωνα με τους επιστήμονες

 

Σε πέντε χρόνια θα κυκλοφορήσουν τα σχετικά φάρμακα 

Κοντά στην ανακάλυψη φαρμάκου που καταπολεμά τα γηρατειά και θα βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ακόμη και έως τα 150 χρόνια, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται αμερικανοί επιστήμονες από την ιατρική σχολή του Χάρβαρντ.

Οι ερευνητές έκαναν πειράματα σε ζώα και ανακάλυψαν ότι το κύριο συστατικό του κόκκινου κρασιού, η ρεσβερατρόλη, ενεργοποιεί μία πρωτεΐνη που προάγει την υγεία και την μακροζωία.

Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία η ρεσβερατρόλη, που είναι συστατικό της φλούδας των σταφυλιών, αυξάνει τη δραστηριότητα μιας συγκεκριμένης σιρτουϊνης (της SIRT1), η οποία προστατεύει το σώμα από τη νοητική γήρανση, ανανεώνοντας τα μιτοχόνδρια.

Τα μιτοχόνδρια είναι τα «εργοστάσια παραγωγής ενέργειας» των κυττάρων και η λειτουργία τους φθίνει καθώς γερνάμε. «Επαναφορτίζοντας» τα εργοστάσια αυτά, η υπερδραστήρια SIRT1 μπορεί να ασκήσει σημαντικές επιδράσεις στην υγεία.

Η SIRT1 ενεργοποιείται εκ φύσεως με τον περιορισμό των θερμίδων και την άσκηση, αλλά και από φυσικούς ενεργοποιητές, ο συνηθέστερος εκ των οποίων είναι η ρεσβερατρόλη.

Ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε ρεσβερατρόλη είχαν διπλάσια αντοχή και σχετική ανοσία στις επιδράσεις της παχυσαρκίας και στη γήρανση, ενώ σε μελέτες με μέλισσες, μύγες και ποντίκια η χορήγησή της οδήγησε σε παράταση της ζωής.

Έτσι, εκτιμούν ότι φαρμακευτικές ουσίες παρόμοιες με τη ρεσβερατρόλη μπορεί να θεραπεύσουν ή και να προλάβουν νοσήματα σχετιζόμενα με τη γήρανση και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν τέτοιου είδους φάρμακα μέσα στην επόμενη πενταετία.

Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος της επιθεώρησης «Science».

Κλινική κρυογενετικής που υπόσχεται αθανασία!

Έλληνας ίδρυσε της πρώτη κλινική κρυογενετικής στην Αυστραλία. Ο Παντελή Τσολακίδης, εντυπωσιασμένος από το βιβλίο «Η προοπτική της αθανασίας» που διάβασε την δεκαετία του 1960, έβαλε σκοπό της ζωής του να κάνει την κρυογενετική γεγονός. 

«Για μένα, φαινόταν λογικό. Ας είμαστε σαφείς τώρα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έρθετε πίσω στη ζωή. Αλλά υπάρχει μια εύλογη πιθανότητα. Σκέφτηκα τότε μέσα μου, ότι η φράση "εύλογη πιθανότητα" ακούγεται καλύτερα παρά το "καμία πιθανότητα", όταν είσαι νεκρός» δήλωσε ο ιδιος.

Ο Τσολακίδης είναι από το 2009 συνιδρυτής και διευθυντής του Stasis Systems Australia, μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας, η οποία σχεδιάζει να οικοδομήσειεγκατάσταση κρυογενετικής αποθήκευσης στην Αυστραλία, προσπαθώντας να εξασφαλίσει την αιώνια ζωή μέσω της κρυογενετικής.

Κρυογενετική είναι η διατήρηση του ανθρώπινου σώματος, κάτω από κρυογόνες θερμοκρασίες του υγρού αζώτου, στους -196 ° C, με την προσδοκία ότι η εξαιρετικά προηγμένη ιατρική τεχνολογία του μέλλοντος θα είναι σε θέση να επισκευάσει τις συσσωρευμένες βλάβες που επιφέρει η γήρανση και τα νοσήματα σε μοριακό επίπεδο, καθώς και να επαναφέρει τους κρυοσυντηρημένους ανθρώπους στη ζωή.

Σύμφωνα με την κρυογενετική διαδικασία, αφού ένα άτομο νομικά ανακοινώνεται ως νεκρό, το αίμα του παροχετεύεται και αντικαθίσταται με αντιψυκτικό και το σώμα αποθηκεύεται σε υγρό άζωτο για να διατηρηθεί. Τα σώματα καταψύχονται και φυλάσσονται ανάποδα σε κυλίνδρους, τους λεγόμενους «κρυοστάτες». Με αυτό τον τρόπο, σε περίπτωση οποιασδήποτε εκροής του υγρού αζώτου από το πάνω μέρος του κρυοστάτη, το πρώτο πράγμα που θα αποψυχθεί είναι τα πόδια, αφήνοντας τον εγκέφαλο κρύο και υγιή. Οι υποστηρικτές της κρυογενετικής ελπίζουν ότι, με την πρόοδο της ιατρικής και της τεχνολογίας, θα είναι σε θέση να ξεπαγώσουν τους κρυοσυντηρημένους «πελάτες» τους στο μέλλον.

«Πιθανώς, κάτι τέτοιο βρίσκεται περίπου 200 χρόνια μακριά» λέει ο Παντελής Τσολακίδης. Μιλώντας για το πως αποφάσισε να ιδρύσει την κλινική κρυογενετικής δήλωσε «Ενδιαφέρθηκα πολύ και σκέφτηκα ότι αν δεν πρόκειται να το κάνει κανένας άλλος, θα το κάνω εγώ». Το 2009, παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Συλλόγου Κρυογενετικής Αυστραλασίας (Cryonics Association of Australasia - CAA), όπου γνώρισε τον Μαρκ Μίλτον, πιστό της κρυογενετικής, ο οποίος του εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι όσοι Αυστραλοί ήθελαν να καταψυχθούν μετά τον θάνατό τους, έπρεπε να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ όπου το ινστιτούτο κρυογενετικής του Μίτσιγκαν ήδη έχει έξι Αυστραλούς στην κρυοσυντήρηση, ενώ το Alcor, Ίδρυμα Επέκτασης Ζωής (Alcor Life Extension Foundation) στην Αριζόνα, έχει δύο.

«Μιλήσαμε γι αυτό το θέμα και ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δύο είχαμε το ίδιο ενδιαφέρον. Έχουμε αναπτύξει την ιδέα να χτίσουμε την πρώτη κρυογενετική εγκατάσταση αποθήκευσης στην Αυστραλία. Δεν πιστεύαμε, όμως, ότι θα βρίσκαμε δέκα επενδυτές, ο καθένας απ' τους οποίους θα συνέβαλλε με 50.000 δολάρια. Σήμερα έχουμε 11 επενδυτές, οι οποίοι δεσμεύονται να συνεισφέρουν $50.000, ο καθένας» εξηγεί ο Τσολακίδης, μιλώντας για το πως ξεκίνησε η συνεργασία τους.

Ωστόσο η ιδέα έμεινε στον «πάγο» για 3 χρόνια και φέτος που βρέθηκαν οι επενδυτές- θα κατασκευαστεί η εγκατάσταση, η οποία σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Όταν αποπερατωθεί, η κρυογενετική εγκατάσταση θα έχει αρχικά περίπου 60 διαθέσιμες θέσεις, ωστόσο θα είναι επεκτάσιμη μονάδα. Οι «πελάτες» της κρυογενετικής εγκατάστασης αποθηκεύονται σε κυλίνδρους - είτε σε κρυοστάτες όπου χωρούν περίπου έξι άτομα.

Είσαι ιδιοκτήτης σκύλου; Μπες στο Pack, το Κοινωνικό Δίκτυο των σκύλων!

 

Ο σκύλος λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και δε θα διαφωνήσω σε αυτό. 

Εκτός της φροντίδας, της αγάπης και της παρέας που δίνουν σε ένα σκύλο, οι ιδιοκτήτες σκύλων πολλές φορές ανεβάζουν φωτογραφίες των κατοικίδιων – ή καλύτερα των φίλων – τους σε Κοινωνικά Δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, δημιουργούν μέχρι και ολόκληρο προφίλ!

Αυτό είναι κάπως περίεργο, αν και από τότε που γνώρισα το Pack, το Κοινωνικό Δίκτυο των σκύλων, έχω αλλάξει γνώμη. Εκεί, ο κάθε σκύλος έχει το δικό του προφίλ με πληροφορίες όπως τη ράτσα του, τον τόπο διαμονής του, το φύλο του, την ηλικία του, το βάρος του και φυσικά τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος επίσης έχει δικό του προφίλ. Δείτε ένα παράδειγμα σκύλου.

Τι συνδέει λοιπόν όλους τους χρήστες του Pack; Μα φυσικά η αγάπη τους για τους σκύλους, τους οποίους θεωρούν οικογένεια. Το Pack ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 και στο λίγο διάστημα που λειτουργεί έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο target group του. Μέχρι στιγμής, ένας χρήστης μπορεί να εγγραφεί μονάχα μέσω πρόσκλησης, την οποία μπορεί να ζητήσει από την αρχική σελίδα, έως ότου το Κοινωνικό Δίκτυο ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους χρήστες.

Δαίμονες: Φωτογραφίες από τις πρόβες

 

Στις 22 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το μιούζικαλ «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια και τον Παναγιώτη Πετράκη.

Οι πρόβες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς:










Ελένη Λουκά: «Να μην δείτε το videoclip του Τσαλίκη, είναι του σατανά» (VIDEO)

 

Ένα αντί-trailer ετοίμασε η παραγωγή του video clip του Γιώργου Τσαλίκη για το τραγούδι «Δεν σου κάνω τον άγιο». 

Η Ελένη Λουκά βάζει τις φωνές μπροστά στην κάμερα!

«Ο Γιώργος ήθελε να περάσω το μήνυμα της αγνότητας και γι’ αυτό ήθελε εγώ να εμφανιστώ την ώρα που θα απατούσε τη σύζυγό του για να τους διακόψω. Με το Γιώργο και την οικογένειά του γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και τους αγαπώ πάρα πολύ», αναφέρει.

«Δεν θα έλεγα όχι γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει και ομολογώ μου άρεσε πολύ. Μου έβαφαν τα μαλλιά, με έφτιαξαν και ήταν κάτι διαφορετικό. Ο σκηνοθέτης επίσης με βοήθησε πολύ», συμπληρώνει.

Το δεύτερο μεγάλο όχι του Κυπριακού Ελληνισμού! - Η Κύπρος αντιστέκεται

 

-Κατά πλειοψηφία η Βουλή πέταξε στον κάλαθο την πρόταση του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες
-Η μικρή Κύπρος δίνει μαθήματα ιστορίας
-36 ψήφοι εναντίον και 19 αποχές από τους βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού
-Στο άκουσμα της απόφασης, ο κόσμος έξω από το κτρίο της Βουλής έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο.

 Ένα ηχηρό όχι εισέπραξε η Ευρώπη από τη μικρή Κύπρο, η οποία έστειλε το μήνυμα, ότι δεν αποδέχεται την άδικη επιβολή του «τέλους αλληλεγγύης» που προνοεί κούρεμα των καταθέσεων σε κυπριακές τράπεζες.

36 Βουλευτές, από τα  κόμματα,  ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγοι, καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ οι 19 βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού, με εξαίρεση τη Στέλλα Κυριακίδου, η οποία  απουσίαζε από τη συνεδρία της σημερινής Ολομέλειας, τήρησαν αποχή.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας, οι χιλιάδες  πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι απο το απόγευμα, έξω από το κτίριο της Βουλής, άρχισαν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ την οργή και  αγανάκτηση του κόσμου, διαδέχθηκαν οι πανηγυρισμοί.

Είναι η δεύτερη φορά που η Κύπρος σηκώνει ανάστημα απέναντι στις επιβουλές του διεθνή παράγοντα, μετά το 2004, όταν το 76% του κυπριακού ελληνισμού, είπε όχι στο σχέδιο Ανάν.

Ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα ξεσπά «Το παιδί ζει δεν έγινε ποτέ συζήτηση για δωρεά οργάνων»

 

Την ώρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πολλά γράφονται και λέγονται για τον τρόπο που έγινε το ατύχημα και για τις προθέσεις της οικογένειάς του να δωρίσουν τα όργανά του... 

O κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας και Γενικός Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS θέλει μέσω του FTHIS.GR να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται για τον ανιψιό του: "Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας, στις 9:03 το πρωί της Κυριακής, ο Τόμας ήταν σταματημένος δεξιά στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και το αυτοκίνητο της Αττικής οδού έπεσε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλαϊνό τοιχίο. Ο Τόμας φορούσε ζώνη και για αυτό δεν έχει χτυπήματα στο σώμα. Λόγω του ύψους του άλλου αυτοκινήτου και της έλλειψης πορτμπαγκάζ του μικρού οχήματος που οδηγούσε ο Τόμας, όλη την πίεση της σύγκρουσης τη δέχτηκε το κρανίο. Το ατύχημα έγινε στο 33,6 χιλιόμετρο προς αεροδρόμιο.

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση των γονιών του Τόμας με γιατρό για δωρεά οργάνων του Τομ. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά. Το παιδί ΖΕΙ".

Ο θείος του όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του δεν έχουν φύγει λεπτό δίπλα από το παιδί τους και περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Θαύμα: Θεραπεύτηκαν 14 ενήλικες από AIDS!

Μετά το μωρό, που θεραπεύτηκε από AIDS άλλα 14 άτομα δέχτηκαν μια «λειτουργική» θεραπεία, όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Παστέρ...

Ο ιός υπάρχει στον οργανισμό, αλλά ο άνθρωπος δεν νοσεί πια, εξήγησαν συγκεκριμένα οι γιατροί.


Οι Γάλλοι ερευνητές εκτιμούν ότι είναι δυνατό να υπάρξει «λειτουργική θεραπεία» για περίπου έναν στους δέκα ασθενείς με AIDS, για τους οποίους υπάρχει έγκαιρη διάγνωση και έναρξη της θεραπείας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι 14 ασθενείς έχουν σταματήσει πλέον τη θεραπεία και δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο ιός ενεργοποιήθηκε ξανά.

Να σημειωθεί ότι  όλοι οι ασθενείς είχαν αρχίσει τη θεραπεία το νωρίτερο 35 ημέρες και το αργότερο δέκα εβδομάδες μετά την αρχική μόλυνσή τους με τον ιό, δηλαδή πολύ πιο νωρίς από ό,τι συμβαίνει συνήθως με τον μέσο ασθενή του AIDS.

Ακολούθησαν μια θεραπεία με φάρμακα επί τρία χρόνια κατά μέσο όρο και μετά τη σταμάτησαν.

Έφτιαξε κούκλες με σύνδρομο Down για την κόρη της

Συγκινεί μία μητέρα η οποία δημιούργησε κούκλες εμπνευσμένες από την κόρη της που...
 πάσχει από Σύνδρομο Down.

H 49χρονη Connie Feda από το  Pittsburgh της Πενσυλβάνια, δεν ήθελε να βλέπει άλλο στενοχωρημένη την κόρη της Hannah, η οποία όταν χάζευε καταλόγους με παιχνίδια, έλεγε πως καμία κούκλα δεν μοιάζει με εκείνη.

Η μαμά της, όπως είναι φυσικό, προσπάθησε να σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει την μικρότερη της κόρη να βρει το χαμόγελό της. Έτσι σχεδίασε μια μίνι version της Hannah.


Η 49χρονη όμως ήθελε να δώσει χαρά και σε άλλα παιδιά με σύνδρομο Dοwn και έτσι μετέτρεψε σε full time δουλειά την ενασχόλησή της αυτή. Μάλιστα οι Dolls For Downs όπως λέγονται θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Μάιο.


«Όταν ρώτησα την Hannah ποιο είναι το αγαπημένο σημείο της κούκλας της εκείνη απάντησε πως την αγαπά επειδή είναι όμορφη και επειδή είναι δικιά της» εξομολογείται η Connie Feda.


Η 49χρονη στη σελίδα της στο Facebook κάνει γνωστό πως αποστολή της είναι να “αναπαραστήσει τα παιδιά με σύνδρομο Down με τον πιο γλυκό τρόπο”.


Επίσης σε συνέντευξή της στη Huffington Post, η κυρία Feda τονίζει πώς «Θέλω η Hannah όταν βλέπει μια κούκλα με σύνδρομο Down να βλέπει κάτι όμορφο, γιατί αυτό βλέπω κι εγώ όταν την κοιτάζω…..»



Τυφλός σκύλος βλέπει με τα… μάτια γάτας!

Ο Terfel είναι ένα 8χρονο ημίαιμο λαμπραντόρ που ζει στη βόρεια Ουαλία,

πανέξυπνο και υπερδραστήριο, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του εξαιτίας του καταρράκτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο κρεβάτι του με το φόβο της πρόσκρουσης στα αντικείμενα του σπιτιού, ενώ η άρνησή του να βγει στον κήπο ήταν χαρακτηριστική.
Τότε η ιδιοκτήτριά του Jane Godfrey-Brownσκέφτηκε κάτι καινοτόμο και… προκλητικό: Άφησε μια αδέσποτη γάτα στο σπίτι και περίμενε με υπομονή να δει τι θα συμβεί. Η Pwditat (η γάτα, όπως την ονόμασε στην πορεία η Jane) πλησίασε τον Terfel και φάνηκε αμέσως να καταλαβαίνει ότι δεν μπορούσε να δει καλά.
perierga.gr - Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια μιας... γάτας!
Χρησιμοποιώντας τα πόδια της τον έπεισε να βγει από το καλάθι του και να την ακολουθήσει στον κήπο. Αυτό ήταν! Από τότε η γάτα αποτελεί τα… μάτια του Terfel, ενώ δεν διστάζουν να κοιμηθούν παρέα αλλά και να μοιραστούν τα παιχνίδια. Σήμερα, το απίθανο ζευγάρι είναι αχώριστο, αποδεικνύοντας ότι σκυλιά και γάτες μπορούν να γίνουν αληθινοί φίλοι.
perierga.gr - Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια μιας... γάτας!

Νέα ζωή για την ανάπηρη σκυλίτσα

Την εγκατέλειψαν τα αφεντικά της, αλλά όχι η τύχη της...

Η Wonky γεννήθηκε με αναπηρία στα μπροστινά του πόδια και αυτό την έκανε ανεπιθύμητη. Η συμπαθέστατη σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της μητέρας της και διασώθηκε πριν από έναν μήνα από φιλοζωική οργάνωση, στο Μπράντφορντ της Αγγλίας.

Οι κτηνίατροι έκριναν ότι η κατάσταση της Wonky μπορούσε να βελτιωθεί. Έτσι έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις και κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα στις αρθρώσεις της.

Τα καλά νέα δεν σταμάτησαν εκεί για την Wonky, η οποία βρήκε νέα οικογένεια που την αγαπά. Υιοθετήθηκε από την Κίμπερλι Μπιτον και άλλαξε όνομα. Λέγεται πλέον Hope (Ελπίδα) και ζει ζωή χαρισάμενη. Και, αν μη τι άλλο, μας διδάσκει ότι όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει... ελπίδα!


ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ:Συγκινητικά μηνύματα μέσω twitter από φίλους και συναδέλφους

Δύσκολες ώρες περνάει από την Κυριακή 17 Μαρτίου...ο Τόμας Πρωτόπαπας που βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό....

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι και οι φίλου του που δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης μέσω του twitter.

Όπως οι Χρήστος Βασιλόπουλος, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Δαλιάνη και η Χριστίνα Πολίτη στέλνουν τις δικές τους ευχές για να πάνε όλα καλά!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ!!!!

Αγνώριστος και κατά πολλά χρόνια νεότερος (;) κυκλοφορεί ο Ηλίας Ψινάκης, ο πρώτος Έλληνας celeb.....
που αφέθηκε live στην τηλεόραση στα χέρια πλαστικού χειρούργου κάνοντας lifting.

Σε νέα πλαστική επέμβαση προσώπου προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης λίγο πριν τις γιορτές για να τον υποδεχτεί ο καινούργιος χρόνος, ένα χρόνο νεότερο, στην Ελβετία όπου βρέθηκε.

Για το θεαματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο του ευθύνεται ο πλαστικός του ιατρός, Μίλτος Λάγιος, που πραγματοποίησε σειρά botox στις περιοχές γύρω από τα μάτια και το μέτωπο του δαιμόνιου μάνατζερ.



Ειρήνη Λάσπα-Κατερίνα Μαράντου: Φιλήθηκαν με πάθος και αναστάτωσαν το Club! (PHOTO)



sexy
Είναι δυο κορίτσια που τα τελευταία χρόνια έχουν απασχολήσει την εγχώρια κρεατομηχανή της showbiz. Δυο κορίτσια που αρέσκονται να προκαλούν και συνάμα να μας προκαλούν. Άλλωστε αν δεν έκαναν κι αυτό…πώς αλλιώς θα τις γνωρίζαμε; Ε;
Η φωτογραφία μπορεί να είναι παλιότερη ωστόσο δείχνει το πάθος ή την υποκριτική δυνότητα και των δυο να ποζάρουν και να τυφλώνουν το αντρικό κοινό που απλά χαζεύει!
Πηγη : gossip-tv.gr